Deze video, vrijgegeven door de Palestijnse gewapende groepering, is het eerste beeld van Avir Mengistu sinds hij in 2014 door Hamas werd ontvoerd nadat hij te voet Gaza was binnengetrokken. De video is ongedateerd en lijkt Mengistu te laten zien die in een paars overhemd met knopen voor een witte muur zit en zich afvraagt ​​hoe lang hij in gevangenschap zal blijven en waar zijn land en mensen zijn?

De man verschijnt ongeveer 11 seconden. CNN kan de authenticiteit van de video niet verifiëren of bevestigen wanneer deze is opgenomen, en het is mogelijk dat de verklaring van Mengistu onder dwang is afgelegd.

De timing van deze video is ook belangrijk omdat het op dezelfde dag komt dat de nieuwe IDF-stafchef, Herzi Halevi, het roer overnam van de vertrekkende stafchef, Aviv Kochavi, en er is eigenlijk een bericht voor hen beiden op de begin en einde van de clip.

Mengistu’s broer en moeder spraken allebei op de Israëlische televisie, en zijn broer zei dat hij opgewonden en bang tegelijk was, maar hij kon er niet 100% zeker van zijn dat de man in de video zijn broer was. Wat de moeder van Mengistu betreft, ze vertelde aan Channel 12 in Israël dat ze zeker wist dat hij haar zoon was. Zijn familie en de Israëlische regering zeiden dat Mengistu geestesziek was.

Het kantoor van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu bevestigde de authenticiteit van de video niet en zei alleen in een verklaring dat “de staat Israël al zijn middelen en inspanningen investeert om zijn gevangengenomen en vermiste kinderen terug te sturen naar het land van de staat Israël.”

Naast Mengistu houdt Hamas nog een Israëlische burger vast die Gaza is binnengedrongen, Hisham al-Sayed, evenals de lichamen van twee soldaten die zijn omgekomen tijdens de oorlog met Hamas in 2014, Hadar Goldin en Oron Shaul.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *