Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De disciplinaire commissie van de Gulf Football Confederation heeft dinsdag de straf bekendgemaakt van Mahdi Al Humaidan, een spits van het nationale team van Bahrein, voor een “ongepaste beweging” na het einde van de wedstrijd. De wedstrijd “Bahrain Red” en Oman, in de Golf op de 25e.

De tuchtcommissie gaf een verklaring af die luidde: “De speler van het nationale team van Bahrein, Mahdi Faisal Al Humaidan, is geschorst voor drie wedstrijden en heeft slechts een boete gekregen van (8.000) Riyals (alleen achtduizend Qatarese Riyals) voor ongepaste bewegingen na het einde van de wedstrijd tussen Oman en Bahrein in de halve finales. Golf Zain 25.

De tuchtcommissie verklaarde dat de strafbeslissing was: “Gebaseerd op artikel nr. (61) Paragraaf 2 van het tuchtreglement van de Arabian Gulf Cup Federation.”

De Bahreinse spits Mahdi Al-Humaidan (29 jaar) baarde opzien door te protesteren tegen de uitslag van de wedstrijd tussen zijn land en Oman.

Het nationale team van Bahrein slaagde er niet in de laatste etappe van de Arabian Gulf Cup te winnen, nadat het in de halve finale verloor van Oman met een vrij doelpunt.

En “Bahrain Red” won de titel van Golfkampioen in 2019, voor het eerst in zijn geschiedenis, ten koste van het Saoedische nationale team.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *