Een 17-jarige moeder en haar 6 maanden oude kind behoorden tot de zes mensen die maandagochtend in een huis in Centraal-Californië werden doodgeschoten.

Waar een moeder en een kind in het hoofd werden geschoten, terwijl de politie CNN vertelde dat de moorden bendegerelateerd leken te zijn.

De burgemeester zei: “We denken dat we op dit moment ten minste twee verdachten hebben en we geloven ook dat dit geen willekeurige daad van geweld was. We denken dat het een gericht gezin was. We denken dat er bendes bij deze scène betrokken zijn.”

Datzelfde huis was naar verluidt een week geleden het toneel van een drugsvangst, dus de politie probeert uit te vinden of het allemaal met elkaar te maken heeft.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *