Robert Hoare is onlangs aangesteld als speciale aanklager om de zaak te onderzoeken van geheime documenten die zijn gevonden in het huis en het privékantoor van de Amerikaanse president Joe Biden, en een van de dingen die Hoare met het Biden-team zal moeten doen, is bepalen of er ergens anders is Kijken.

Aangezien de Bidens voor een periode een huis in Virginia huurden, rijst de vraag: moet daar een huiszoeking plaatsvinden of een ander kantoor dat hij destijds heeft gebruikt, en wie moet die huiszoekingen uitvoeren?

Zal de FBI het doen? Of zal het Witte Huis iemand binnenhalen met een veiligheidsmachtiging die een huiszoeking kan doen?

2 november is de datum waarop de eerste documenten werden gevonden, waarna het onderzoek en de evaluatie begon.

En op 20 december, toen de tweede reeks documenten werd gevonden, zou het Witte Huis – en zeker het Biden-team – naar verluidt het ministerie van Justitie hebben geïnformeerd dat ze deze huiszoekingen zouden uitvoeren. Waarom dit 5 weken duurde is een raadsel.

En dan, zoals we op de tijdlijn kunnen zien, presenteerden het Witte Huis en het Biden-team op 9, 11, 12 en 14 januari natuurlijk verschillende versies van wat hier precies gebeurde.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *