Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Nederlandse openbare aanklager zei in een verklaring dat de Nederlandse politie dinsdag een 37-jarige Syrische man heeft gearresteerd die ervan wordt verdacht een veiligheidscommandant te zijn voor de “ISIS” en “Al-Nusra Front” organisaties in Syrië.

Aanklagers noemden de verdachte niet, maar volgens de verklaring woonde hij in Arkel, nabij Rotterdam, nadat hij in 2019 asiel had aangevraagd.

“Het vermoeden bestaat dat hij tijdens zijn functie bij ISIS heeft bijgedragen aan oorlogsmisdaden gepleegd door de organisatie in Syrië”, aldus de verklaring. De verklaring voegde eraan toe dat de man ervan wordt verdacht tussen 2015 en 2018 een leidende positie in het ISIS-beveiligingsapparaat te hebben bekleed. Hij wordt er ook van verdacht eerder een soortgelijke functie in Jabhat al-Nusra te hebben bekleed, aldus de verklaring.

Het Al-Nusra Front was een van de grootste jihadistische groeperingen in Syrië en had banden met Al-Qaeda voordat ze de banden in 2016 verbraken.

Het Nederlandse Openbaar Ministerie maakt bekend dat de verdachte op 20 januari wordt overgedragen aan de rechter-commissaris in Den Haag.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *