Een video verkregen door “On Patrol: Live” toont een baby die met een pistool op een beveiligingscamera zwaait. Buren verwittigden de politie, die ter plaatse kwam om onderzoek te doen.

De man, door het programma geïdentificeerd als de vader van het kind en door de politie geïdentificeerd als Shane Osbourne, ontkende het bezit van een pistool. Maar volgens het programma, terwijl de agenten wegliepen, informeerde een andere buurman hen over de beelden van de bewakingscamera van het kind.

Dus ging de politie terug naar het huis van de man en men hoorde een van hen zeggen: “Nou, we hebben een video waarop je kind een pistool vasthoudt. Dus heb je een pistool?”

De vader antwoordde: “Ik heb geen pistool. Ik heb nooit een pistool in dit huis gebracht. Als er een pistool was, zou het mijn neef zijn.

Een huiszoeking leverde een geladen pistool op, aldus het programma, en volgens een politierapport over het incident verkregen door CNN-partner WTHR, was het gevonden 9 mm-pistool geladen met 15 patronen in het wapenmagazijn. zonder in de bakkamer. Het rapport zei ook dat Osborne wordt beschuldigd van criminele nalatigheid.

Het is onduidelijk of Osborne op dit moment een advocaat heeft en CNN heeft contact opgenomen met het Openbaar Ministerie voor meer informatie.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *