Op maandag verdeelden atleten het lichaam van de gepensioneerde international Shay Al-Nafis, een speler van het Saoedische nationale team en voormalige voetbalclub Al-Kawkab, op zijn laatste rustplaats, nadat ze voor hem hadden gebeden in de King Abdul Aziz Moskee, en begroeven hem. op de begraafplaats Al-Thulaim in de provincie Al-Kharj.
Talrijke atleten woonden het gebed voor de overledene bij, zijn begrafenis en condoleances aan zijn familie, geleid door oud-internationals Youssef Al-Thunayan en Saad Mubarak en een groep atleten en fans van de overleden speler.
Condoleances zullen worden ontvangen in het huis van de voormalige speler in de wijk Al-Nahda.
Al-Nafisa Al-Akhdar vertegenwoordigde Saoedi-Arabië in 32 wedstrijden, waarin hij 10 doelpunten scoorde, waarvan de belangrijkste zijn beroemde doelpunt tegen China was in de finale van de Asian Cup in 1984, waarmee Al-Akhdar de eerste continentale titel in zijn land won. geschiedenis, maar zijn voetbalcarrière duurde niet lang, want hij besloot op 28-jarige leeftijd met pensioen te gaan nadat herhaalde blessures hem hadden uitgeput.
Nadat hij met voetbal was gestopt, werkte Al-Nafisa in jeugdherbergen, waar hij via functies afstudeerde tot hij in 2014 de functie van directeur van een jeugdherberg in de provincie Al-Kharj bereikte voordat hij in 2020 met pensioen ging.

Er wordt gezegd dat atleten kostbaar zijn

Er wordt gezegd dat atleten kostbaar zijn

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *