(CNN) — Het WK was een welkome pauze voor de Engelse club Liverpool, een moment van zelfreflectie na een slechte start, nederlagen en matige prestaties.

En met de voortzetting van het Europese voetbalseizoen verschenen dezelfde problemen voor het team van Jurgen Klopp, en nu is er geen kans om de (Premier League) titel te winnen, maar is er weinig kans om het seizoen in de top vier af te sluiten. , en daarmee kwalificatie voor de Champions League komend seizoen.

Namelijk, Liverpool viel in oktober vorig jaar uit de competitie en de resultaten waren verschrikkelijk, en nu, amper in het nieuwe jaar, hebben de mannen van Klopp 10 punten achterstand op de als vierde geplaatste Manchester United.

Hoe is Liverpool hiertoe gekomen?.. Ze vochten vorig seizoen om alle vier de grote titels, verloren de Engelse titel met één punt op de laatste dag van het seizoen en verloren van Real Madrid in de (Champions League) finale, terwijl ze de League wonnen Cup en FA Cup.

Dit is een club die sinds de komst van Klopp in oktober 2015 gewend is om te winnen en te vechten om de titel, mee te doen aan bekercompetities en de juiste spelers op het juiste moment binnen te halen.

“Ik kan me geen slechtere wedstrijd herinneren.”

Liverpool heeft dit seizoen 26 competitiepunten laten liggen, vier meer dan in het hele afgelopen seizoen, heeft minder doelpunten gescoord, meer tegen gekregen en minder punten gewonnen dan in alle voorgaande zeven seizoenen op dit punt in Klopp’s regeerperiode.

De 3-0 nederlaag van zaterdag tegen Brighton in de competitie was de slechtste prestatie van Liverpool van het seizoen.

In gesprek met BBC Sport na de wedstrijd zei Klopp: “Ik kan me de wedstrijd niet slechter herinneren, dat kan ik niet, natuurlijk zijn we erg bezorgd, hoe kun je je geen zorgen maken na een wedstrijd als deze?”

Teamcaptain Jordan Henderson gaf toe: “Het was een tijdje geleden niet goed. Iedereen weet dat. Ik zal mijn verantwoordelijkheid nemen en de spelers zullen die ook nemen. We moeten proberen de koers te corrigeren.”

Henderson en Fabinho hebben dit seizoen niet bijgedragen aan het middenveld van the Reds, terwijl Jürgen Klopp de steunpilaren bij de start was, wat wijst op de noodzaak van verandering en de vraag doet rijzen: is dit het einde van een tijdperk voor Liverpool?

Maar het is niet alleen het middenveld dat het probleem is, het is ook de verdediging, de verdedigingslinie was zwak, zelfs met de aanwezigheid van de Nederlandse aanvoerder Virgil van Dijk in het centrum van de verdediging.

“Ons vertrouwen is erg laag, ons energieniveau is laag, we moeten blijven vechten en hopelijk kunnen we dat snel omdraaien”, zei Henderson.

en Darwin Nunez, die werd gekocht om Mané te vervangen en hoewel hij de potentie heeft om een ​​superster te worden, heeft een lauwe start van zijn Reds-carrière gehad.

Vorige maand haalde Liverpool Cody Gacbo over van PSV Eindhoven, een van de meest gewilde jonge spelers in Europa, maar het zou heel moeilijk zijn om van hem te verwachten dat hij onmiddellijk indruk maakt.

Aanval, frontlinie die niet scoort, het vertrek van Sadio Mané naar Bayern München in de zomer is zeker een van de verklaringen voor de zwakte van deze linie, waarvoor in het verleden werd gevreesd, terwijl blessures van twee latere spelers, Luis Diaz en Diogo Jota , verminderde de mogelijkheden van de “Reds” ” in aanval.

En als dit team nog steeds het oude Liverpool is dat geniet van de “monstermentaliteit” zoals Klopp ze graag noemde, en als ze willen weigeren de witte vlag te hijsen, dan is er nog hoop voor dit seizoen, en hoop op een ommekeer en een reeks overwinningen, met een terugkeer naar de competitie voor de eerste vier.

Maar de prestaties van dit seizoen tot nu toe suggereren dat dit scenario hoogst onwaarschijnlijk is, en alleen de tijd zal uitwijzen of Klopp en zijn mannen de zaken kunnen veranderen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *