De Fransman Patrice Carteron, coach van het eerste elftal van Al-Ettifaq, verhoogde maandag het niveau van de voorbereidingen van zijn team voor het duel van zondag met gastheer Al-Nasr in het Marsoul Park Stadium in de 14e ronde van de Saudi Roshen League.
De training begon met opwarmingsoefeningen, gevolgd door conditieoefeningen op verschillende stations en eindigde met het verdelen van de spelers in 3 groepen met als doel tactische zinnen uit te voeren.
De Al-Nasr-wedstrijd is de zevende uitwedstrijd voor “Fares Al-Dahn” dit seizoen, na zes wedstrijden tot nu toe, waarin ze er één wonnen, drie keer gelijk speelden en twee keer verloren, de laatste tegen Al-Fateh, 0-2, in de laatste auto.
Al-Ettifaq staat op de tiende plaats in het kampioenschap met 16 punten, terwijl Al-Nasr het klassement aanvoert met 30 punten.

3 groepen bereiden een deal voor om te winnen

3 groepen bereiden een deal voor om te winnen

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *