Atlanta, Verenigde Staten (CNN) – Een woordvoerder van de Nepalese luchtvaartmaatschappij Yeti, die haar vliegtuig neerhaalde, onthulde zondag dat de piloot haar man verloor bij een soortgelijke crash in 2006.

Woordvoerder van het bedrijf, Sudarshan Partola, zei dat de piloot van het neergestorte vliegtuig, Anju Katewada, besloot piloot te worden na de dood van haar man Deepak Bekrel, en gebruikte het geld van de levensverzekering dat ze ontving om naar Amerika te reizen voor trainingen.

Bartola voegde eraan toe: “Ze was een dappere vrouw en ze had alle moed en vastberadenheid. Ze heeft ons heel vroeg verlaten.”

Een woordvoerder van het bedrijf gaf aan dat Katewada een “kapitein” was en met een vlieginstructeur vloog om aanvullende training te krijgen toen het ongeval plaatsvond.

Katewada werkt sinds 2010 bij Yeti Airlines en heeft 6.300 vlieguren, zei Bartola.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *