De Portugese Pedro Emmanuel, de coach van het eerste voetbalteam van de Golf, verhoogde de conditiedosis van zijn spelers met speciale oefeningen, waarbij hij balansballen gebruikte op maandag, ter voorbereiding op de ontmoeting met Al-Raed, in de 14e ronde van de Saudi Roshen League op vrijdag.
De Portugese coach zorgde ook voor de technische aspecten, dwong op verschillende stations tactische oefeningen af, terwijl de keepers onder begeleiding van een keeperstrainer hun reguliere trainingen voortzetten.
Het team van Al-Khiljawi begint de wedstrijd tegen Al-Raed in ideale omstandigheden, nadat ze in de laatste twee rondes twee opeenvolgende overwinningen behaalden ten koste van Al-Taawoun “1-0” en Al-Wahda “3-2” en verhoogde hun score tot 10 punten op de 14e plaats, 6 punten achter het Al-Qassim-team, dat 16 punten heeft op de 11e plaats.

Voordat de pioniers.. De baai is voorbereid met

Voordat de pioniers.. De baai is voorbereid met

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *