Atlanta, VS (CNN) – De Duitse minister van Defensie Christine Lambrecht heeft de Duitse bondskanselier Olaf Scholz gevraagd haar ontslag te aanvaarden, zo vertelde een woordvoerster van het ministerie aan CNN.

“Door de maandenlange focus op mijn persoon kan ik nauwelijks objectieve rapporten en discussies geven over Duitse soldaten en strijdkrachten en veiligheidsbeleidskwesties in het belang van het Duitse volk, dus heb ik besloten mijn functie neer te leggen”, zei Lamprecht schriftelijk. . uitspraak. Haar opvolger is nog niet bekend.

Het aftreden van Lambrecht komt dagen voor een spraakmakende vergadering die voor vrijdag gepland staat op Ramstein Air Force Base in Amerika om aanvullende hulp aan Oekraïne te bespreken.

De Duitse minister van Defensie krijgt steeds meer kritiek vanwege een reeks incidenten en vragen over haar geschiktheid voor de baan.

Bij het uitbreken van de oorlog in Oekraïne beloofde Lambrecht 5.000 helmen te leveren als militaire hulp aan Oekraïne, wat de Poolse premier Mateusz Morawiecki vervolgens omschreef als een grap.

De reis van haar zoon in een helikopter van de Bundeswehr, die op sociale media werd gepost, lokte kritiek uit.

Schulz steunde Lambrecht en noemde haar een “eersteklas minister van Defensie”, aldus regeringswoordvoerder Wolfgang Buechner, en de Duitse bondskanselier hernieuwde zijn steun in januari.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *