Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Oekraïense club Shakhtar Donetsk heeft een donatie aangekondigd van $ 25 miljoen aan Oekraïense soldaten in de oorlog tegen Rusland, van de transferprijs van speler Mihail Modrić naar Chelsea, die $ 75 miljoen bedroeg, naast $ 35 miljoen. als extra’s.

Zondag werd Modrić aangekondigd als speler in de gelederen van de Blues met een contract van 8 en een half jaar, de vijfde versterking van de club in de transferperiode van de Oekraïense club.

“Ik trek 25 miljoen dollar (1 miljard hryvnia’s, £ 20 miljoen) uit om onze soldaten, veteranen en hun families te helpen”, zei de president van Shakhtar Donetsk, Rinat Akhmedov, in een verklaring.

“Het geld zal worden gebruikt om aan verschillende behoeften te voldoen, van behandeling, protheses en psychologische ondersteuning”, voegde hij eraan toe.

De president van Shakhtar onthulde dat zijn donatie het begin is van een nieuw project dat de verdedigers van de stad Mariupol zal helpen voor hun “onvergelijkbare moed”.

Hij benadrukte dat hij er vertrouwen in had dat Oekraïne de oorlog zou winnen en zei: “Op een dag zullen we een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Chelsea in de Donbass Arena in Donetsk, Oekraïne.”

Veel van Europa’s topclubs waren geïnteresseerd in het contracteren van Modric, maar uiteindelijk won Chelsea de race.

De 22-jarige scoorde dit seizoen 3 doelpunten voor Shakhtar in de groepsfase van de Champions League voordat het team in de eerste ronde werd uitgeschakeld.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *