Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Turki Al-Sheikh, hoofd van de General Directorate of Entertainment in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en eigenaar van de Spaanse club Almeria, heeft de Portugese club Cristiano Ronaldo de aanvoerdersband toegekend van de Saoedische sterren Al-Nasr Club en Al-Hilal Club voorafgaand aan de clash die hen zal verbinden met de Franse club Paris Saint-Germain. , in de “Riyadh Season Cup”.

Turki Al-Sheikh plaatste een video op zijn Twitter, een videoclip, die zijn ontmoeting met de Portugese ster liet zien en hem de teamtrui en de titel van de aanvoerder overhandigde, met de opmerking: “De belofte, als God het wil, op 19 januari … een dat onvoorstelbaar ontmoeten … en de manager van het team, aanvoerder Khaled Al-Shanif, als God het wil, en het team zal morgen worden aangekondigd door de coach en Khaled. … Ik hoop dat we die dag de halve maan en de overwinning twee uur lang zullen vergeten, en dat we allemaal het seizoen van Riyadh zullen worden … en na twee uur zullen we de wapenstilstand verbreken.”

De sterren van “Al-Alamy” en “Azraq” verwelkomen de Parijse club in de “Riyadh Season Cup” op 19 januari in het King Fahd International Stadium.

De wedstrijd wordt naar verwachting de eerste ontmoeting tussen de Argentijnse sterren Lionel Messi en de Portugees Cristiano Ronaldo, nadat de laatste zich bij Al-Nassr voegde, met een contract voor twee seizoenen tot 2025.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *