Shakira’s nieuwe nummer heeft de afgelopen week veel interactie gezien op communicatieplatforms over de hele wereld, en het aantal weergaven in vier dagen overschreed de honderdtwintig miljoen weergaven, en volgers beoordeelden het als de duidelijkste reactie op haar, op haar scheiding van Piqué vorig jaar.

De hashtag “Sherine in Kuwait” zorgde ook voor veel interactie op communicatieplatforms in de Arabische wereld, waar de Egyptische zangeres Sherine Abdel Wahhab haar eerste concert hield, na de recente crisis.

De pioniers van communicatieplatforms in Saoedi-Arabië communiceerden intensief met de nacht van Abdul Majeed Abdullah tijdens het seizoen van Riyad.

De komende clash tussen Cristiano Ronaldo en Messi is eindelijk bevestigd, in een competitie tussen een team met sterren van de Saoedische clubs Al-Hilal en Al-Nasr, en Paris Saint-Germain voor de Riyadh Season Cup op 19 januari.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *