Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Turkse burgers hebben de Turkse vlag gehesen op de Archers Hill in Medina, Saoedi-Arabië, voordat een Saoedische staatsburger hen vroeg de vlag te strijken, volgens een videoclip van het incident.

De circulerende video, waarvan CNN de authenticiteit niet kon bevestigen, leidde tot reacties op sociale media, waarvan de meeste voorstander waren van het hijsen van de vlag.

Mughrad zei: “Geen enkele bezoeker heeft het recht om de vlag van hun land te hijsen en hun bezoek aan de stad te politiseren, laat staan ​​als ze Turks zijn en hun vlag dezelfde is als de vlag van het Ottomaanse rijk.”

Het Ottomaanse rijk breidde zijn invloed op het Arabische schiereiland uit van 1517 tot het einde van de Ottomaanse heerschappij in 1918, na de nederlaag in de Eerste Wereldoorlog, met de Arabische Nationale Revolutie. Praten over de geschiedenis van de Ottomaanse overheersing is nog steeds een lastige kwestie in Saoedi-Arabië.

De bilaterale betrekkingen tussen Saoedi-Arabië en Turkije gingen door na spanningen ontsierd door het Golfgeschil met Qatar en vervolgens de moord op journalist Jamal Khashoggi in het consulaat van het Koninkrijk in 2018.

In april 2022 bezocht de Turkse president Recep Tayyip Erdogan voor het eerst het Koninkrijk op uitnodiging van de Saoedische koning Salman bin Abdulaziz.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *