Het eerste nationale voetbalteam van Oman behaalde een 1-0 overwinning op hun Bahreinse tegenhangers, de houders van de kampioenstitel in de laatste editie in Qatar 2019, en won daarmee de doorgang naar de laatste wedstrijd van de Arab Gulf Cup “Khaleeji 25” tegen Irak. Donderdag.
Jameel Al-Yahmadi scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd voor het Omaanse nationale team in de 83e minuut in een onderlinge botsing, waarvan de eerste helft werd gekenmerkt door voorzichtigheid bij de aanvallen van beide kanten, aangezien er geen grote bedreiging voor het doel was. van Sayed Jaafar, de keeper van Bahrein, i.e. Ibrahim Al-Mukhaini, keeper van Oman.
En in de 59e minuut vroegen de spelers van Oman om een ​​penalty nadat Al-Mundhir Al-Alawi in het strafschopgebied viel, maar de scheidsrechter gaf aan dat het spel door moest gaan, en de Omani’s wisten via Al een doelpunt te scoren. -Yahmadi in de 83e minuut, nadat hij een zeer sterke bal buiten het strafschopgebied had geraakt. Sayed mislukt. Jaafar, de Bahreinse doelman, loste het op en vervolgde zijn weg naar zijn eigen net.

Oman schakelt de kampioen van de Golf uit en bereikt de finale

Oman schakelt de kampioen van de Golf uit en bereikt de finale

Oman schakelt de kampioen van de Golf uit en bereikt de finale

Oman schakelt de kampioen van de Golf uit en bereikt de finale

Oman schakelt de kampioen van de Golf uit en bereikt de finale

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *