Londen, Groot-Brittannië (CNN) – Arsenal-doelman Aaron Ramsdale kreeg zondag na afloop van de wedstrijd van zijn team tegen Tottenham Hotspur in de “Noord-Londense derby” een klap van een fan.

Na het fluitsignaal van de scheidsrechter ging Ramsdell zijn waterfles halen, die keepers meestal achter het doel houden, toen een fan over het reclamebord sprong, richting het veld liep en Ramsdell in de rug schopte.

De doelman van Arsenal zei na de wedstrijd: “Het is jammer, want het is maar een voetbalwedstrijd en spelers van beide teams probeerden me weg te duwen en gelukkig gebeurde er niets ergs, maar de smaak van het incident is voorbij, hoewel ik zeker weet we zullen ervan genieten” in de overwinning in de kleedkamer.”

Van zijn kant bevestigde de Tottenham-club, die de wedstrijd organiseerde, dat het geschokt was door het gedrag van de fans en gaf aan dat het samenwerkte met de politie, Arsenal en Ramsdale om de identiteit van de fan vast te stellen en hem een ​​onmiddellijke schorsing op te leggen.

“We waren geschokt door het gedrag van de fan die Arsenal-doelman Aaron Ramsdale na het einde van de wedstrijd van vandaag probeerde aan te vallen”, aldus de club. Er is geen plaats voor enige vorm van geweld in de voetbalwereld”, zei hij.

“De club bekijkt camerabeelden om de identiteit van de fan vast te stellen en zal samenwerken met de politie, Arsenal en Aaron Ramsdale om de sterkst mogelijke maatregelen te nemen, waaronder een algeheel verbod voor fans om het Tottenham Hotspur-stadion te betreden”, aldus Tottenham.

De Engelse profcompetitie schreef ook een verklaring waarin stond: “Geweld tegen spelers is volkomen onaanvaardbaar. Deze incidenten komen steeds vaker voor. Spelers hebben het recht om zich veilig te voelen op hun werkplek, en wanneer een speler wordt aangevallen, verwachten we dat de wet- en regelgeving op de juiste manier wordt toegepast om hem te beschermen.”

Ook de Engelse voetbalbond bevestigde op haar beurt haar veroordeling van het incident in een verklaring.

Het is veelbetekenend dat Arsenal een traditionele rivaal versloeg met twee duidelijke goals en 8 punten verwijderd was van de naaste volger Manchester City aan de top van de Engelse Premier League.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *