Het team van de voetbalbond Al-Ittihad hergroepeerde maandag hun verdediger Ahmed Sharahili nadat hij had deelgenomen aan de training en ervoor zorgde dat hij herstelde van de blessure die hij opliep tijdens de laatste confrontatie van zijn team met Al-Shabab, wat betekende dat hij een morele boost kreeg voor de wedstrijd. van Al-Fayha, op donderdag, in de 14e ronde van de Roshen League. Saoedische professionals.
De verwachting is dat de federale voorbereidingen zullen worden versterkt door de terugkeer van de Braziliaan Igor Coronado, die dinsdag zou moeten aansluiten bij de training, na het einde van de rust die hij wegens gezondheidsproblemen kreeg.
Gele Jeddah-verdediger Ahmed Bamasoud nam deel aan de training nadat hij klaar was met het vertegenwoordigen van het Saoedische nationale team op de Gulf Cup in Basra, terwijl het duo van Abdul Rahman Al-Aboud en Abdulaziz Al-Bishi hun behandelings- en revalidatieprogramma’s in de medische kliniek voltooide.
De training begon op het veld, waarbij de Portugese coach Nuno Santo de spelers een reeks fysieke en tactische oefeningen deed, voordat ze een technische manoeuvre ondergingen waarbij hij zich concentreerde op een aantal zinnen tussen hen.
Het is veelbetekenend dat Al-Ittihad op de derde plaats staat met 28 punten in de ranglijst, die ze wonnen door 8 wedstrijden te winnen en 4 wedstrijden gelijk te spelen.

Kornado en Shrahili brengen de vakbond nieuw leven in

Kornado en Shrahili brengen de vakbond nieuw leven in

Kornado en Shrahili brengen de vakbond nieuw leven in

Kornado en Shrahili brengen het syndicaat weer tot leven

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *