Maandag ging het eerste voetbalteam van Al-Shabab door met trainen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Al-Taawoun in de wedstrijden van de 14e ronde van de Saudi Roshen League, in het King Abdullah City Stadium in Buraidah op vrijdag.
De training begon met een technisch videocollege van een kwartier, waarna de training, warming-up en warming-up-oefeningen begonnen en de coach van het Spaanse team, Vicente Moreno, de spelers in twee groepen verdeelde, nl. de deelnemers van de winnende wedstrijd namen deel aan de eerste, en de oefeningen werden remise en remise gedaan, terwijl de tweede groep technisch-tactische oefeningen uitvoerde op tweederde van het veld.
Al-Shabab staat vierde met 27 punten, terwijl Al-Taawun vijfde staat met 26 punten.

Jongeren gebruiken video vóór samenwerking

Jongeren gebruiken video vóór samenwerking

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *