Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Qatari-kampioen Nasser Al-Attiyah overhandigde de Argentijnse wielrenner Kevin Benavides de Qatari-prijs na het winnen van de motorcategorie zondag tijdens het Dakar Rally Championship georganiseerd door Saoedi-Arabië.

“Nasser Al-Attiyah kroonde de Argentijn Kevin Benavides, de kampioen van de fietscategorie in Bisht, ter ere van de legende van het nationale voetbalteam van zijn land, Lionel Messi, de kampioen van het WK 2022,” het sportnetwerk “beIN SPORTS” aangekondigd in een tweet, die maandag met een video op Twitter was bijgevoegd.

Benavidis won de eerste plaats in de categorie motorfietsen, na een felle strijd met landgenoot Toby Price, die 43 seconden achter hem lag, tijdens de Dakar Rally georganiseerd door Saoedi-Arabië, en het is de tweede keer dat Benavidis de titel wint na 2021 .

Al-Attiyah feliciteerde de Argentijnse wielrenner met de bekroning en merkte op dat de video herinneringen opriep aan het moment waarop Messi werd gekroond met het WK op 18 december, terwijl de Argentijnse wielrenner na de bekroning op Twitter schreef: “Wat een eer”, feliciteert ook Al-Attiyah met het winnen van de titel in de Dakar Rally. in 2023

Het Arabische embleem was erg populair, vooral in Argentinië, nadat de emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad, de ster van het “Tango”-team, Lionel Messi, ermee kroonde, nadat zijn land voor de derde keer het WK had gewonnen. eerste keer in zijn geschiedenis, tegen het team “Roosters”.

In hetzelfde kampioenschap won Al-Attiyah voor de vijfde keer de titel van de Dakar Desert Rally in de autocategorie, na 2011, 2015, 2019 en 2022, met de voltooiing van de laatste 14e etappe, die werd verreden in Dammam.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *