Deze week, van 17 tot 22 januari, langverwachte series zoals De laatste van onshet vierde seizoen Fauda of de zesde van Jonge Sheldon en anderen zoals Fighters, de president per ongeluk of wakker worden.

De laatste van ons

Maandag 17 Januari

De laatste van ons

HBO Max gaat in première met een van de meest verwachte series van het jaar: De laatste van ons. De hoofdrolspelers van de televisieaanpassing van de beroemde videogame zijn Pedro Pascal en Bella Ramse. De serie begint 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd wanneer Joel, een geboren overlevende, wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie uit een repressieve quarantaine te smokkelen. Deze reis wordt een grote odyssee waarbij ze de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

geesten (VS) Seizoen 2

TNT gaat dit tweede seizoen in première van de Amerikaanse versie van de gelijknamige BBC-serie met Samantha (Rose McIver) en Jay (Utkarsh Ambudkar). Een stel stedelingen dat besluit naar het platteland te verhuizen om van het oude landhuis dat ze geërfd hebben een charmant hotel te maken.. Het enige probleem is dat het kasteel al wordt bewoond door vervelende geesten en dat Samantha de enige is die ze kan zien en horen. In dit tweede seizoen is het kasteel klaar om gasten te ontvangen, maar de geesten willen het kasteel niet delen met onbekende bezoekers.

Manayek, seizoen 2
Manayek, seizoen 2

Dinsdag 17 Januari

manayek Seizoen 2

filmen premières dit tweede seizoen van 10 afleveringen van deze Israëlische politieserie. Nadat Tal het levenloze lichaam van Roslan heeft ontdekt, onderzoekt hij de moord, ook al lijkt iedereen om hem heen hem ervan te willen weerhouden de zaak voort te zetten.

Jonge Sheldon 6
Jonge Sheldon 6

jonge Sheldon seizoen 6

De Movistar-serie gaat in première met het zesde seizoen van deze serie waarin nu is George nog steeds op zoek naar een baan nadat hij ontslag heeft genomen als coach van het team en Mary heeft moeite een nieuwe plek te vinden om zich nuttig te voelen, nu ze niet langer welkom is in de kerk. Ondertussen doet Georgie haar best om de ouder te zijn die Mandy nodig heeft, probeert Missy haar plekje als tiener te vinden en probeert Sheldon een nieuwe stijl uit op de universiteit.

Serie 22 januari
Atlanta seizoen 4

Woensdag 18 Januari

Atlanta Seizoen 4 en laatste

Disney+ gaat het vierde seizoen van deze serie in première, waarin Earn, Paper Boi, Darius en Van terugkeren naar hun geboorteplaats in Georgia. Maar de vraag is, is Atlanta veranderd of zijn ze veranderd?

Serie 22 januari
Chicago PD seizoen 10

Chicago politie Seizoen 10

Calle 13 gaat in première met dit drama dat de zaken volgt van de politie van Chicago, zowel de agenten die elke dag door de straten patrouilleren, als de eenheid die zich inzet voor de bestrijding van de georganiseerde misdaad of moord.

serie op 22 januari
strijders

Donderdag 19 Januari

strijders

Netflix brengt deze serie in première die zich afspeelt in Frankrijk in 1914. Terwijl Duitse troepen oprukken en mannen naar het front vertrekken, vier vrouwen worden thuis geconfronteerd met de verschrikkelijke gevolgen van oorlog.

Een programma uit de jaren 90
Een programma uit de jaren 90

Een programma uit de jaren 90

Netflix gaat in première van deze serie, die twee decennia na de nostalgische sitcom doorgaat Die show uit de jaren 70. Nu keert het terug met enkele personages en nieuwe generaties hoofdrolspelers.

Blauwe maan seizoen 3
Blauwe maan seizoen 3

blauwe maan Seizoen 3

AMC+ gaat in première met het derde seizoen van deze serie die telt als er zijn steeds meer intriges in deze Blue Moon-organisatie. Chloe is dood en vervangen door nieuw teamlid Vicky. Het bevel over de organisatie wordt overgenomen door de sinistere agent Vincent Morel, die rechtstreeks rapporteert aan de premier. Vincent geeft Milan en Vicky een missie, terwijl Cassandra een computer steelt met compromitterende informatie over minister van Milieu Marc Daigneault.

begraven
begraven

begraven

Netflix gaat in première deze Turkse serie waarin hij Sahsu speelt die naar Adana afreist om een ​​lezing te geven. Het is de perfecte gelegenheid om oog in oog te staan ​​met een grootvader die je nauwelijks kent, maar die een legende zal worden.

Serie 23 januari
Fauda, ​​seizoen 4

Vrijdag 20 januari

Fauda Seizoen 4

Netflix gaat in première deze actieserie die het Arabisch-Israëlische conflict als achtergrond heeft en dat het wordt uitgevoerd door een Israëlische legereenheid die een Hamas-militant achtervolgt. Doron, een doorgewinterde Israëlische agent, keert terug naar de dienst om hem voor eens en voor altijd op te sporen.

Serie 21 januari
voorzitter per ongeluk

voorzitter per ongeluk

Netflix gaat in première deze serie met in de hoofdrol een monitor uit een jongerencentrum in de buitenwijken van Parijs is finalist bij de presidentsverkiezingen. De serie vraagt ​​zich af of Frankrijk klaar is voor zijn eerste zwarte president.

Eerlijk gezegd T
De waarheid wordt verteld

De waarheid wordt verteld Seizoen 3

Eindelijk debuteert Apple TV + het derde deel van deze serie met in de hoofdrol Poppy (Octavia Spencer) die samenwerkt met een onorthodox schoolhoofd (Gabrielle Union) geef de namen vrij van drie vermiste jonge zwarte vrouwen. Tegelijkertijd zal ze aanwijzingen vinden die haar naar de mensenhandelring zullen leiden die hen mogelijk heeft ontvoerd.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *