Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een video vrijgegeven waarin te zien is hoe twee Israëlische soldaten een Palestijnse man in een rolstoel helpen. Talloze Twitter-gebruikers verspreidden deze video, en de Egyptische zakenman Naguib Sawiris reageerde erop met de woorden: “Er zijn goede mensen in elk land.”

En het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken schreef op de video die het op zijn officiële Twitter-pagina publiceerde: “Het menselijke gezicht van Israël, dat je helaas niet zult zien in de Arabische media”, zei ze.

En het ministerie zei verder: “Israëlische soldaten stropen hun mouwen op om een ​​gehandicapte Palestijn te helpen”, zei het.

Een aantal Twitter-gebruikers deelde de videoclip en er werd op gereageerd door Sawiris, die een tweet van de vice-ambassadeur van Israël in Brazilië opnieuw plaatste en zei: “Er zijn goede mensen in elk land”, zoals hij zei.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *