Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Khaled Zadran, een politiewoordvoerder in de Afghaanse hoofdstad Kabul, zei dat de voormalige Afghaanse afgevaardigde Mersal Nabizadeh en haar lijfwacht zondagochtend vroeg in haar huis in Kabul zijn vermoord.

Mersal was een voormalig parlementslid tijdens de regering die in augustus 2021 door de Taliban werd omvergeworpen, en was een van de weinige voormalige parlementsleden die in Afghanistan bleven nadat de Taliban het roer overnamen. Ze werd in 2019 gekozen om Kabul te vertegenwoordigen.

Zadran voegde eraan toe dat de broer van parlementslid Marsal Nabizadeh ook gewond raakte bij de aanval en dat er een onderzoek naar het incident is gestart.

Lokale politiechef Maulvi Hamidullah Khalid zei dat de schietpartij zondag rond 3 uur lokale tijd plaatsvond en dat het de eerste keer was dat een parlementslid van de vorige regering in Kabul werd vermoord sinds de Taliban het roer overnamen.

De politie in Kabul maakte vorige week bekend dat bij een explosie nabij het Afghaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zeker vijf mensen zijn omgekomen. “De groeiende onveiligheid is een bron van ernstige zorg”, schreef de hulpmissie van de Verenigde Naties in Afghanistan in een verklaring waarin ze de aanval veroordeelde. “Geweld maakt geen deel uit van de oplossing voor het bereiken van duurzame vrede in Afghanistan.”

Sinds de Taliban de macht in het land hebben gegrepen, hebben meerdere aanslagen tientallen levens geëist in de hoofdstad.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *