Medische tests uitgevoerd op de Turkse middenvelder van Al-Ettifaq, Berat Ozdemir, onthulden zondag dat hij een aneurysma in zijn rugspier heeft, volgens wat de oostelijke club aankondigde via zijn officiële Twitter-account. .
In de overeenkomst staat dat de speler enkele dagen behandeling en revalidatie nodig heeft voordat hij terugkeert om deel te nemen aan groepsoefeningen met zijn teamgenoten.
Op het veld trainden Al-Ettifaq-spelers hun gebruikelijke training, als voorbereiding op de ontmoeting met Al-Nassr in de 14e ronde van de Saoedische professionele Roshan League, aanstaande zondag in het Al-Nahda Club-stadion.
De afgesproken training omvatte na de warming-up fitnessoefeningen in twee groepen door de bal, waarna de spelers een reeks tactische zinnen uitvoerden en de training werd afgesloten met een manoeuvre op een deel van het veld.

Overeenkomst...

Overeenkomst...

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *