Al-Ittihad First Football Team kwam weg met een 2-1 overwinning tegen hun gastheer Al-Batin in een wedstrijd tussen de twee teams, op zaterdag, in het Al-Batin Club Stadium in Hafar Al-Batin, in de Ronde van 13 Roshan Saoedische profcompetitie.
Al-Batin nam in de eerste helft de leiding via Youssef Al-Muzayrib in de “23e minuut” en Al-Ittihad reageerde door twee doelpunten te scoren via de Marokkaan Abd Al-Razzaq Hamdallah en de Braziliaan Romarinho uit twee strafschoppen op “45+”. 7″ en “50” minuten.
Het resultaat verhoogde het saldo van Al-Ittihad naar 28 punten op de tweede plaats, terwijl het saldo van Al-Batina op de laatste plaats werd bevroren tot twee punten.
Dit is de 11e nederlaag van het Al-Batina-team in het huidige seizoen van de competitie, waardoor de smaak van de overwinning nog moet worden gevoeld.
Al-Ittihad zal op donderdag 19 januari gastheer zijn van hun tegenhanger Al-Fayha, terwijl Al-Batin het op dezelfde dag zal opnemen tegen Al-Adal in de 14e ronde van de competitie.

De vereniging vergroot het lijden van het onderbewustzijn

De vereniging vergroot het lijden van het onderbewustzijn

De vereniging vergroot het lijden van het onderbewustzijn

De vereniging vergroot het lijden van het onderbewustzijn

De vereniging vergroot het lijden van het onderbewustzijn

De vereniging vergroot het lijden van het onderbewustzijn

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *