Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Egyptische ster Mohamed Salah bereikte zijn 300e wedstrijd voor de Engelse club Chelsea en Liverpool in verschillende competities, nadat hij had deelgenomen aan de clash tussen de “Reds” en Brighton, die eindigde in een overwinning met drie doelpunten voor dat laatste. . schone lakens, gisteren, zaterdag, in de wedstrijdronde. 20e in de Eredivisie.

Zoals geschreven op de “Transfer Market”-pagina, speelde de spits van “Pharaoh” 19 wedstrijden voor “Modre” van 2014 tot 2016, waarin hij twee goals scoorde en vier assists gaf.

Terwijl Salah in 281 wedstrijden voor Liverpool speelde, van 2017 tot nu, scoorde hij 173 doelpunten en gaf hij 69 assists.

In 300 wedstrijden heeft Mohamed Salah een aantal individuele en collectieve successen behaald, vooral met de Reds.

Op collectief niveau won Salah met Liverpool de Champions League, de Europese Supercup, het WK voor clubs, de Premier League, de League Cup en de FA Cup.

Op individueel vlak viel Mohamed Salah in de prijzen: de Gouden Schoen, de beste speler in de (Premier League) competitie, de beste speler van Engeland, het mooiste doelpunt van het seizoen en het bezetten van voorste posities op de kandidatenlijst. voor de Gouden Bal.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *