Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Een gezamenlijke Egyptisch-Britse missie van de Supreme Council of Antiquities en de Modern State Research Foundation aan de Universiteit van Cambridge heeft een voorheen onbekende koninklijke tombe ontdekt in de regio Luxor, volgens een verklaring op de officiële website account van het Egyptische Ministerie van Toerisme en Oudheden via Facebook. Facebook zaterdag.

Het graf werd gevonden tijdens opgravingen uitgevoerd door de missie in vallei nr. “C” in het Western Valleys-gebied op het westelijke vasteland.

In een verklaring gaf de secretaris-generaal van de Hoge Raad voor Oudheden, Dr. Mostafa Waziri, aan dat de ontdekking van groot belang is, aangezien het eerste bewijs dat tot nu toe op de begraafplaats is ontdekt, aangeeft dat het kan dateren uit de regering van Thammasah ( 18e dynastie tijdperk).

Dit wordt de komende tijd bevestigd tot het einde van de archeologische documentatie van de begraafplaats.

Opgravingen en archeologische documentatie van de hele begraafplaats zijn nog steeds aan de gang, wat zal helpen om naast de artistieke elementen ook de architectonische uitstraling van de begraafplaats duidelijker te onthullen.

Directeur van de Western Valleys-site, Dr. Mohsen Kamel, voegde eraan toe dat het graf werd ontdekt in een slechte staat van bewaring als gevolg van overstromingen die in de oudheid plaatsvonden, waardoor de kamers werden overspoeld met dikke afzettingen van zand en kalksteen, waardoor veel van de graven werden gewist. zijn kenmerken en inscripties.

Het is mogelijk dat het ontdekte graf toebehoorde aan een van de koninklijke vrouwen of prinsessen tijdens het bewind van Tamasih, zoals uitgelegd door het hoofd van de missie van Engelse zijde, Dr. Peers Lutherland.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *