Jeruzalem (CNN) – Tienduizenden demonstreerden zaterdagavond in Tel Aviv, ondanks de regen, tegen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en de door zijn regering voorgestelde wijzigingen in het Israëlische rechtssysteem.

Volgens schattingen van de Israëlische politie stroomden meer dan 80.000 mensen het Hebima-plein in het centrum van Tel Aviv en omliggende straten binnen, terwijl anderen de straten van Jeruzalem opgingen om deel te nemen aan parallelle protesten.

Deelnemers hielden spandoeken vast die Netanyahu vergeleken met de Russische president Vladimir Poetin, terwijl demonstranten CNN vertelden dat ze kwamen uit angst voor de toekomst van Israël en om Netanyahu een bericht te sturen dat het publiek wat zij zien als de ontmanteling van de Israëlische democratie niet zal steunen.

De voorgestelde hervormingen, vorige week aangekondigd door de Israëlische minister van Justitie Yariv Levin, hebben tot doel de nominaties van het Hooggerechtshof te herzien via een beoordelingscommissie en het parlement in staat te stellen uitspraken van het Hooggerechtshof ongedaan te maken.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *