Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Gulf Football Association heeft aangekondigd dat het land Koeweit het recht heeft gekregen om de 26e editie van de Arab Gulf Cup, die in december 2024 wordt gehouden, te organiseren.

De aankondiging van de overwinning van Koeweit als gastheer van de kampioenschappen kwam tijdens de reguliere algemene conferentie van het 25e Gulf Championship in Basra, Irak, die op zondag werd gehouden.

Abdullah Shaheen, voorzitter van de Kuwait Football Association, zei tegen de media die aanwezig waren op de conferentie: “Ik geloof dat de staat Koeweit op tijd klaar is voor dit evenement. Niet alleen tussen teams, maar ook binnen de organisatie.

Hamad bin Khalifa, president van de Gulf Football Association, zei van zijn kant: “Het Gulf 25 Championship heeft de concepten van het huishouden veranderd. Veel dingen zullen ten goede veranderen.”

Koeweit was eerder vier keer gastheer van de Arab Gulf Cup, in de jaren: 1974, 1990, 2003 en 2017.

Terwijl de huidige versie van het toernooi wordt gehouden in Basra, Irak, hebben de competities de halve finales bereikt, met twee botsingen, de eerste tussen Irak en Qatar en de tweede tussen Bahrein en Oman.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *