Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Sjeik Hamad bin Jassim Al Thani, de voormalige premier van Qatar, heeft op sociale media tot verzet geleid tussen activisten nadat er tweets waren gepubliceerd die waarschuwden voor wat hij beschreef als “militaire actie” die de regio van de Golf.

Sjeik Hamad bin Jassim zei zaterdag in een reeks tweets op Twitter: “De situatie in onze Golfregio is vol gevaar geworden en vereist de voortdurende aandacht van iedereen in afwachting van eventuele mogelijkheden. Het Westen, geleid door de Verenigde Staten, moet nog een akkoord bereiken om de nucleaire deal met Iran nieuw leven in te blazen.”

Sjeik Hamad bin Jassim gaf aan dat Israël “militaire actie zou kunnen lanceren die de veiligheid en stabiliteit in onze regio zouden kunnen schokken en ernstige economische, politieke en sociale gevolgen zou kunnen hebben”, in het geval dat “de partijen geen nieuwe nucleaire deal met Iran bereiken, en De Verenigde Staten geven Israël de wapens die het nodig heeft.” “.

Hij riep de Golfstaten, de VS en het Westen op om te waarschuwen voor “het gevaar van elke militaire escalatie en de noodzaak om bestaande problemen vreedzaam op te lossen, want wij zullen de eersten zijn die verliezen”.

Sheikh Hamad bin Jassim zei: “Ik was erg optimistisch over de mogelijkheid om een ​​overeenkomst tussen het Westen en Iran te bereiken, maar nu ben ik minder optimistisch, maar ik ben niet verrast en sluit een positieve transformatie niet uit die de nucleaire deal nieuw leven inblaast en bespaart ons het gevaar van mislukking.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *