Kiev, Oekraïne (CNN) — Het dodental van een Russische raketaanval op een flatgebouw in de Oekraïense stad Dnipro is gestegen tot 20, zei Valentin Reznichenko, hoofd van de regionale militaire administratie van Dnipropetrovsk.

Op zondag voegde Reznichenko in een bericht op zijn officiële pagina op de “Telegram”-website toe dat 38 mensen onder het puin vandaan waren gehaald en dat reddingsoperaties nog gaande waren.

Kirill Timosjenko, de plaatsvervanger van het presidentieel bureau in Oekraïne, maakte eerder bekend dat 9 mensen, onder wie een 15-jarig meisje, zijn omgekomen toen een Russische raket zaterdag een woongebouw in de stad Dnipro raakte.

In zijn toespraak op zaterdagavond zei de Oekraïense president Volodymyr Zelensky dat “tientallen” mensen uit het gebouw waren gered, hoewel de meeste verdiepingen “kapot” waren tijdens de Russische staking. die gered.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *