Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Hakim Ziyech uit Marokko scoorde zondagavond een doelpunt om Chelsea te helpen Crystal Palace met 1-0 te verslaan op Stamford Bridge. in de wedstrijden van week 20. in de Engelse Premier League.

In de 64e minuut van de wedstrijd schoot de Marokkaanse spits een hoge bal het strafschopgebied in, en speler Kai Havertz volgde hem op en schoot hem vervolgens in het net voor het enige doelpunt van de Blues.

Tweeters op Twitter prezen het hoge niveau dat Ziyash heeft laten zien, en sommigen benadrukten de noodzaak om hem permanent op te nemen in de basisopstelling van het team.

Ziyash maakte een slechte periode door bij Chelsea en in die tijd bleef zijn deelname aan sommige wedstrijden beperkt tot een paar minuten, maar zijn leiderschap van het Marokkaanse nationale team om de halve finales te bereiken op het laatste WK in 2022 weerspiegelde positief op zijn prestatie. in het “blauwe” overhemd.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *