Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten hebben de oprichting aangekondigd van een stuurgroep voor het UAE-US Strategic Partnership for Clean Energy Investment, tijdens een briefing voor zakelijke en klimaatleiders tijdens de Sustainability Week in Abu Dhabi op zondag.

Volgens het Emirates News Agency (WAM) zal de commissie worden gevormd onder gezamenlijk voorzitterschap van de minister van Industrie en Geavanceerde Technologie en de speciale gezant van de VAE voor klimaatverandering, Sultan bin Ahmed Al Jaber, en Amos Hochstein, de coördinator van de Amerikaanse president. voor Energie. Samen met vertegenwoordigers van de overheid en de particuliere sector in beide landen.

De twee partijen kondigden aan dat $ 20 miljard zal worden toegewezen als eerste fase voor de financiering van schone en hernieuwbare energieprojecten met een productiecapaciteit van 15 gigawatt in de Verenigde Staten vóór 2035, geleid door het toonaangevende Emirati-bedrijf voor hernieuwbare energie Masdar, en een groep Amerikaanse investeerders uit de privésector.

De waarde van de eerste financiële afbetaling van het strategische partnerschap zal worden geleverd via 7 miljard dollar uit de particuliere sector en 13 miljard dollar via financieringsinstrumenten, zoals schuldobligaties, aldus WAM.

In november 2022 werd een strategisch partnerschap tussen de VAE en de Verenigde Staten gelanceerd om tegen 2035 $ 100 miljard te investeren in de implementatie van schone energieprojecten met een opwekkingscapaciteit van 100 gigawatt wereldwijd.

De speciale gezant van de VAE voor klimaatverandering zei dat het partnerschap “praktische investeringen en implementatie van schone energieprojecten in de Verenigde Staten, de VAE en opkomende economieën over de hele wereld mogelijk maakt. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap een model biedt voor de bundeling van inspanningen en samenwerking die de wereld nodig heeft tijdens de Conferentie van de Partijen.” COP28 om kwalitatieve vooruitgang te boeken op het gebied van klimaatactie.

Van zijn kant zei Amos Hochstein: “De vorming van een commissie van deskundigen en de ontwikkeling van een actieplan in het kader van het Strategisch Partnerschap (PACE) zullen helpen het nodige momentum op te bouwen om effectieve en impactvolle resultaten te bereiken tijdens de COP28-conferentie”, die zal worden volgend jaar in de VAE gehouden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *