Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Twitter-gebruikers verspreidden een videoclip waarin de zoon van de Braziliaan Talisco, een speler van de Saoedische club Al-Nasr, de collega van zijn vader, Cristiano Ronaldo, uitdaagde in de ijzeren hal van “Al-Alamy” .

De video liet zien dat Ibn Talisca de bal naar de Portugese ster lobde, voordat hij op zijn beroemde manier vierde.

Al-Nassr’s wedstrijd tegen Al-Ettifaq op 22 januari zal naar verwachting getuige zijn van Ronaldo’s eerste optreden naast Talisca, waarbij veel waarnemers voorspellen dat ze samen een beslissend duo in de frontlinie zullen vormen.

Talisca verwelkomde eerder zijn collega Ronaldo via zijn Instagram-profiel en plaatste een foto die hen samenbracht van een van de trainingssessies van de Saoedische club. De 37-jarige Portugese ster sloot zich aan bij Al-Alamy met een contract voor twee seizoenen tot 2025.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *