Zondag 15 januari ATRESplayer PREMIUM de première is exclusief Christus en de Koning, de nieuwe originele serie van Atresmedia TV die kijkers zeker zal verrassen en een van de meest verwachte premières van het jaar is. de serie telt licht en schaduw van het mediakoppel gevormd door Ángel Cristo en Bárbara Rey in de jaren tachtig.

Zoals gebruikelijk bij de premières van dit streamingplatform, Christus en de Koning kan gezien worden eerst op het betalingsplatform en later in de prime time van Antene 3. De maker van de serie is Daniel Écija, geregisseerd door David Molina, met in de hoofdrollen Jaime Lorente en Belén Cuesta.

Christus en de Koning

Media paar

Ze werden Ángel Cristo en Bárbara Rey een van de beroemdste koppels van de jaren tachtig en negentig in Spanje. De temmer en de mooie actrice en Vedette werden een succesvol stel dat regelmatig op de covers van tijdschriften verscheen.

De serie begint in 1979 in Madrid, wanneer het paar op hun best is en kondigen hun verloving een paar weken na de ontmoeting aan. Hun bruiloft wordt de gebeurtenis van het jaar en samen maken ze van Cirkus Bárbara Rey en Ángela Cristo een modieus bedrijf.

Negen jaar lang pronkte het paar met hun gelukkige relatie op de covers van tijdschriften waarop Spanjaarden de geboorte van hun kinderen Angelito en Sofía of hun rustige leven in de imposante villa in La Moraleja konden zien. Maar niet alles wat blinkt is goud: weg van de camera’s verborg zijn verhaal een spiraal van drugs, gokverslaving, ontrouw en misbruik. Bovendien werd een van Barbara’s “echte” ontrouw een publiek geheim in Madrid.

Christus en de Koning
Christus en de Koning

De cast Christus en de Koning

Beroemde acteurs Jaime Lorente en Belén Cuesta, die al samen aan een succesvolle serie werkten Diefstal van geld, die nu een tammer en een beroemde en mooie ster spelen. De cast bevat ook acteurs Adriana Torrebejano (Chelo García Cortés), Cristóbal Suárez (King Juan Carlos), Artur Busquets (Payasito), José Milán (Blasco), Chema Adeva (Cristóforo), Belén Ponce de León (Margarita), Vicente Vergará ( Andrés), Diana Peñalver (Salvadora), Secun de la Rosa (Richardi).

Andere acteurs nemen ook deel aan de cast, zoals Salomé Jiménez (Reina Sofía), David Lorente (Paco Ostos), Ana Carrasco (Hortensia), Mirela Balić (Cata), Antonio Buil (Mancuso) en Elvira Cuadrupani (Patri Veracruz). Een nieuwe dramatische serie van het streamingplatform die voor veel krantenkoppen zal zorgen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *