Washington, VS (CNN) – De Amerikaanse president Joe Biden heeft ermee ingestemd om Californië tot “grote ramp” te verklaren na weken van overstromingen en stormvloeden in de staat, zei het Witte Huis in een persbericht laat op zaterdagavond. .

Biden bestelde federale hulp ter ondersteuning van herstelinspanningen voor staats- en lokale gemeenschappen die sinds 27 december door zwaar weer zijn getroffen, aldus een verklaring.

De maatregel van Biden maakt naar verluidt federale financiering beschikbaar voor degenen in de provincies Merced, Sacramento en Santa Cruz, en die hulp zou kunnen gaan naar tijdelijke subsidies voor huisvesting, huisreparaties, leningen en andere programma’s om individuen en bedrijven te helpen herstellen van de ramp.

Dagen nadat Californië werd getroffen door de “krachtigste storm in bijna 20 jaar”, zet de staat zich schrap voor een nieuwe ronde van zwaar weer dit weekend, met meer overstromingen, hagel en harde wind verwacht.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *