Het eerste voetbalteam van Barcelona won zondag de eerste titel van het seizoen, na het winnen van de Spaanse Super Cup, na een geweldige 3-1 overwinning op aartsrivaal Real Madrid, in de laatste wedstrijd van de competitie in het King Fahd Stadium in Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië.
De goals voor Barcelona werden gescoord door Javi in ​​de 33e minuut, en tegen het einde van de eerste helft scoorde Lewandowski het tweede doelpunt 45, en Pedri had het derde doelpunt 20 minuten voor het einde van de oorspronkelijke tijd kunnen toevoegen, en in blessuretijd scoorde Karim Benzema een doelpunt om het verschil te verkleinen 90 +3.
Barcelona domineerde de wedstrijd 90 minuten lang, waarbij hun sterren de absolute controle over de gang van zaken oplegden en de score meerdere keren hadden kunnen verdubbelen als hun roekeloosheid in de vele duidelijke kansen die ze kregen niet was geweest. , terwijl de spelers van Real er erg saai uitzagen en eruit zagen als geesten op het veld, om de zorgen van hun fans aan te wakkeren in het licht van de competitie van het team voor vele andere toernooien tijdens het huidige seizoen.

Barcelona treft Real.. en imiteert goud

Barcelona treft Real.. en imiteert goud

Barcelona treft Real.. en imiteert goud

Barcelona treft Real.. en imiteert goud

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *