Het eerste team van Arsenal versloeg Tottenham Hotspur met 2-0 in een Londense derby en breidde zondag hun voorsprong in de Engelse Premier League met acht punten uit.
Arsenal drukte vanaf het begin aanvallend door en schoof in de eerste helft op met twee doelpunten, via doelman Hugo Lloris per ongeluk in zijn eigen net, na een poging van Bukaya Saka en een geweldig schot van Martin Odegaard.
En Tottenham kwam veel minder opdagen dan Arsenal, dat uitblinkt met coach Mikel Arteta, en wist het verlies in de gastvrijheid van Tottenham in hetzelfde stadion goed te maken, een resultaat dat hen het seizoen kostte om in de gouden positie te eindigen. plein.
Arsenal domineerde in de eerste helft en weerstond in de rest met succes de pogingen van Tottenham om drie punten te pakken.
Er waren verschillende kansen voor spits Harry Kane, die een doelpunt nodig had om op gelijke hoogte te komen met Jimmy Greaves, de topscorer aller tijden van Tottenham, maar doelman Aaron Ramsdale had de leiding om te voorkomen dat hij scoorde.
Arsenal heeft nu 47 punten uit 18 wedstrijden, acht punten voorsprong op titelverdediger Manchester City, terwijl Newcastle United, die een wedstrijd meer hebben gespeeld, en Manchester United nog een punt achterstand hebben, met Tottenham op de vijfde plaats met 33 punten uit 19 wedstrijden.

Arsenal versloeg Tottenham .. en ging weg van de leiding

Arsenal versloeg Tottenham .. en ging weg van de leiding

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *