Het eerste voetbalteam van Al-Hilal sprong naar de tweede plaats in de Saudi Roshen League na een 2-0 overwinning op hun bezoekers Al-Adalah in een botsing die hen samenbracht in het Prince Faisal bin Fahd Stadium voor de 13e ronde van de competitie.
Salem Al-Dosari zette zijn team in de 66e minuut op voorsprong vanaf de penaltystip en Saleh Al-Shehri voegde in de 73e minuut de score toe met het tweede doelpunt.
Op de tweede plaats verhoogde Al-Hilal de score naar 29 punten, een punt achter de leidende Al-Nasr, terwijl het saldo van Al-Adalah bevroor op acht punten op de 15e, voorlaatste plaats.
In de eerste helft verspeelden de gastheren talloze kansen, waarvan sommige werden gered door de Montenegrijnse doelman Milan Mijatović.
In de tweede helft kreeg Al-Hilal een strafschop, die werd gemist door Salem Al-Dossary, maar de scheidsrechter besloot deze terug te geven vanwege het binnendringen van de doelman vanaf de doellijn, dus kwam Al-Dossary terug en schoot binnen. het doel. en bezorgde zijn team in de 66e minuut de leiding in de wedstrijd.
Na het eerste doelpunt kwam Salem Al-Dosari terug en brak door in het strafschopgebied van Al-Adal, rekende af met de doelman zelf en passte de bal vervolgens naar Saleh Al-Shehri, die hem in het lege net legde en Al-Azraq’s doelpunt verhoogde. vooruitgang op doel. 73e minuut.
De Portugese Luis Godinho, scheidsrechter van de wedstrijd, gaf in de 85e minuut een beroemde rode kaart in het gezicht van scheidsrechter Fahd Al-Harbi na zijn felle tussenkomst op de Malinese Musa Mariga, waarna de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor de thuisploeg. team.
Al-Hilal neemt het op zondag 22 januari op tegen tegenstander Abha, terwijl Al-Adalah hun tegenstander, Al-Batin, op donderdag 19 januari in de 14e ronde ontvangt.

Al-Hilal springt naar de tweede plaats met Justice-punten

Al-Hilal springt naar de tweede plaats met Justice-punten

Al-Hilal springt naar de tweede plaats met Justice-punten

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *