De Serviër Vuk Razovic, de coach van het eerste voetbalteam van Al-Fayha, was tevreden met de ochtendtraining op zondag als onderdeel van de voorbereiding van het team op de ontmoeting met Al-Ittihad aanstaande donderdag in de 14e ronde van de Saudi Roshen League. in het King Abdullah Sports City Stadium, “The Radiant Jewel”.
Tijdens de training concentreerde Razović zich op herstel en hersteloefeningen, voor de eerste groep die zaterdag deelnam aan de ontmoeting van Al-Raed, die Al-Orange met 4-2 won, in de 13e ronde van de competitie, terwijl de tweede groep voerde verschillende conditieoefeningen uit, waarna de Serviër verschillende tactische posities oplegde, voordat de sessie eindigde met een technische manoeuvre in het midden van het veld.
Opgemerkt moet worden dat Al-Fayhaa op de 12e plaats staat met 15 punten verzameld uit vier overwinningen en drie gelijke spelen, terwijl het 6 keer is verslagen.

Al-Fayhaa..

Al-Fayhaa..

Al-Fayhaa..

Al-Fayhaa..

Al-Fayhaa..

Al-Fayhaa..

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *