Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Franse president Emmanuel Macron heeft de executie door Iran van een Brits staatsburger van Iraanse afkomst, Ali Reza Akbari, veroordeeld en beschreven als een “gruwelijke en barbaarse daad”.

Macron zei in een tweet op Twitter dat “zijn naam zal worden toegevoegd aan de lange lijst van slachtoffers van repressie en de doodstraf in Iran.”

De opmerkingen van Macron kwamen nadat de Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna de zaakgelastigde van Iran in Parijs had gebeld om de “ontevredenheid” van Frankrijk over de executie van Akbari te uiten.

In de laatste regel van zijn tweet zei Macron dat hij “solidair is” met het Verenigd Koninkrijk en het Iraanse volk.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *