Al-Ittihad Football First Team mist zaterdag in hun wedstrijd tegen Al-Batin de inzet van de Braziliaan Igor Coronado, Abdulaziz Al-Bishi en Ahmed Sharahili door blessures.
En de westerse club onthulde vrijdag via zijn officiële account op het sociale netwerk Twitter dat het trio van Coronado, Al-Bishi en Sharahili niet met het team naar Hafar Al-Batin is gegaan vanwege verschillende verwondingen als gevolg van waarop de technische en medische staf eerder rustte.
De afwezigheid van Kornad, Al-Bishi en Shrahili bij de ontmoeting in Al-Batin komt op een moment dat het team de inspanningen van het duo, Madallah Al-Olayan en Awad Al-Nashiri Baghd, hervatte, hun deelname aan de training na het voltooien van hun deelname met het Saoedi-Arabische nationale team op het kampioenschap “Gulf 25”, terwijl Ahmed Bamasoud rustte.
Een delegatie van het westerse team arriveerde vrijdag met een privévliegtuig in Hafar Al-Batin, ter voorbereiding op de wedstrijd van Al-Batin in het stadion van laatstgenoemde als onderdeel van de 13e ronde van de Saudi Roshan League.
Al-Ittihad staat vijfde met 25 punten, terwijl Al-Batin onderaan de kampioenslijst staat met twee punten.

Tri-Union afwezig voor za

Tri-Union afwezig voor za

Tri-Union afwezig voor za

Tri-Union afwezig voor za

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *