Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Saoedische autoriteiten hebben een videoclip vrijgegeven waarin het proces wordt getoond van het dwarsbomen van een poging om 81 kilo van de verdovende hasj verborgen in het dak van een auto te smokkelen.

De videoclip werd vrijgegeven door het officiële Saoedische persbureau op zijn officiële Twitter-pagina, waarin het in een verklaring zei: “De Zakat, Taxation and Customs Administration in de haven van Al-Wadiah is erin geslaagd een poging tot smokkel van meer dan 81 kilogram van de verdovende hasj, nadat deze verborgen was gevonden in een van de voertuigen die via de haven naar het Koninkrijk kwamen”.

De autoriteiten verklaarden dat “tijdens de detectie en inspectie van een van de voertuigen die door de haven van Al-Wadiah kwamen, 81,3 kilogram verdovende hasj werd gevonden, verborgen in de holte van het dak van het voertuig”, eraan toevoegend dat na “de het inbeslagnameproces was voltooid, de coördinatie met de Main werd uitgevoerd door de Narcotics Control Authority om de arrestatie van de ontvanger te verzekeren. verboden voorwerpen binnen het Koninkrijk, en bij de gratie van God werd hij als één persoon gearresteerd.”

De regering bevestigde, volgens het rapport van het agentschap, dat het de douanecontrole op de in- en uitvoer van het Koninkrijk blijft verscherpen en pogingen van smokkelaars in de weg staat om een ​​van zijn belangrijkste taken, namelijk de veiligheid en bescherming van de samenleving tegen deze indringers, terwijl iedereen wordt opgeroepen om zijn bijdrage aan de strijd tegen mensensmokkel te leveren, beschermt de samenleving. En de nationale economie, communiceert met hem op het nummer dat is aangewezen voor veiligheidscommunicatie (1910) of via e-mail [email protected] of een internationaal nummer (00966114208417), waarbij de autoriteit via deze kanalen berichten ontvangt over strafbare feiten van smokkel en overtredingen van de bepalingen van het eengemaakte douanesysteem. En dat in volledige geheimhouding, met een geldelijke beloning voor de klokkenluider als de communicatie-informatie correct is.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *