Napoli’s eerste voetbalteam consolideerde hun voorsprong in het klassement van de Italiaanse competitie met een overtuigende 5-1 overwinning op een bezoek aan Juventus op vrijdag, in de 18e etappe van de competitie, waarmee ze de wintertitel claimden.
Napoli bracht hun totaal naar 47 punten aan de top van de competitie, tien punten achter hun naaste rivaal Juventus, die als tweede eindigde met 37.
Milan staat derde in doelsaldo achter Juventus, terwijl Inter Milan vierde is met 34 punten.
Victor Osimhen schoof op voor Napoli in de 14e minuut, voordat zijn teamgenoot, Khvischa Kvaratskhelia, in de 39e minuut het tweede doelpunt toevoegde.
In de 42e minuut scoorde Angel Di Maria het enige doelpunt voor Juventus en Amir Rahmani voegde in de 55e minuut het derde doelpunt toe voor Napoli.
Napoli bleef schitteren en het spel opruimen en scoorde het vierde doelpunt via Osimhen in de 65e minuut, voordat Elf Elmas de vijf doelpunten in de 72e minuut voltooide.

Napoli versloeg Juventus met vijf punten

Napoli versloeg Juventus met vijf punten

Napoli versloeg Juventus met vijf punten

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *