Saleh Al-Omari, speler van het eerste elftal van Abha, scoorde het beslissende doelpunt en zag zijn ploeg een achterstand tegen Damak omzetten in een waardevolle 2-1 overwinning in de Asir-derby die vrijdag werd gespeeld. , in het Prince Sultan bin Abdulaziz Sports City Stadium in Al-Mahalla, als onderdeel van de wedstrijdronde. 13. van de Saoedische Roshan League.
Damak schoof op met een kopbal van de Algerijn Farouk Shafei in de 14e minuut en Abha wachtte op “54”. minuut om de stand gelijk te trekken met een schot van Nawaf Al-Saadi, alleen voor Saleh Al-Omari om de kampioensrol te spelen. het scoren van de tweede doelpunten van Abha na wederzijdse passes tussen hem en Nawaf Al-Saadi, zijn collega, werd geconfronteerd met het doel sloeg hij een krachtige bal uit het strafschopgebied rechts van de Algerijnse doelman Mustafa Zaghba.
De overwinning is de eerste voor Abha op Dhamak na 4 nederlagen en een gelijkspel in de laatste vijf ontmoetingen tussen hen in de profcompetitie, en het is ook zijn tweede tegen een traditionele rivaal, want zijn laatste overwinning dateert van 28 december 2019. met als resultaat “3 -2” in de 13e ronde van de competitie.
Met deze overwinning slaagde het Abhawi-team er ook in om na twee opeenvolgende nederlagen weer in balans te komen, de score op te voeren naar 19 punten, tijdelijk 4 plaatsen te stijgen en de zesde plaats te behalen na tiende te zijn geweest voor de ronde.
Dhamak van hun kant zette hun afwezigheid voort door hun vijfde wedstrijd op rij te winnen, “3 gelijke spelen en twee nederlagen”, om hun totaal op 18 punten te bevriezen en naar de zevende plaats te gaan.
Damak ontvangt vrijdag Al-Fateh en zondag Abha Al-Hilal in de 14e ronde van de competitie.

Met dodelijk doel.. Abha pakt je bevestigingspunten

Met dodelijk doel.. Abha pakt je bevestigingspunten

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *