Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Real Madrid-coach Carlo Ancelotti zei dat Cristiano Ronaldo “blij en opgewonden” is na zijn beslissing om een ​​nieuwe ervaring op te doen in Saoedi-Arabië.

De Portugese vedette verhuisde naar Al-Nasr Club, met een contract voor twee seizoenen tot 2025.

Cristiano Ronaldo (37) bezocht gisteren, vrijdag, de training van Meringue en maakte kennis met de spelers en de technische staf onder leiding van de Italiaanse coach.

Ancelotti sprak over zijn ontmoeting met Ronaldo, zoals hij zei tijdens de persconferentie bij de ontmoeting tussen Real Madrid en Barcelona: “Ik zag Cristiano Ronaldo gisteren, hij is blij en opgewonden”, eraan toevoegend: “Hij houdt van de plaats en het land (Saudi Arabia) , hij zag zichzelf heel goed spelen, hij heeft motieven.”

“Ik denk dat Ronaldo de juiste beslissing heeft genomen”, zei Carlo Ancelotti.

De Portugese ster zal naar verwachting op 22 januari zijn eerste optreden voor Al-Alamy maken.

“Al-Merengue” treft zijn rivaal Barcelona in de finale van de Spaanse Super Cup, die zondagavond wordt gehouden in de Saoedische hoofdstad Riyadh, in het King Fahd International Stadium.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *