(CNN) – Volgens de Iraanse autoriteiten heeft de Brits-Iraanse Ali Reza Akbari grote sommen geld ontvangen voor zijn vermeende werk als spion voor de Britse buitenlandse inlichtingendienst, of wat bekend staat als “MI6”, aldus CNN. Het officiële persbureau van Iran, daarbij verwijzend naar het door de staat gerunde gerechtelijke bureau Mizan. .

Op 11 januari werd het doodvonnis tegen Akbari aangekondigd nadat het Iraanse regime hem had veroordeeld op beschuldiging van spionage voor het Verenigd Koninkrijk, en het persbureau IRNA citeerde Mizan die zei dat hij de daad had gepleegd in ruil voor het ontvangen van 1,805 miljoen euro. 265 duizend pond sterling en £ 50 miljoen. duizenden dollars.”

Volgens het persbureau verstrekte Akbari tijdens zijn “ontmoetingen met MI6-officieren informatie over 178 Iraanse personen, waaronder de beste nucleaire wetenschapper van het land, Mohsen Fakhrizadeh, die in november 2020 werd gedood door een op afstand bestuurbaar machinegeweer vanuit een auto”. als de hoogste beschuldigde functionarissen. De Iraniërs zijn van plan hem te vermoorden.

Volgens het Iraanse persbureau IRNA handhaafde het Iraanse Hooggerechtshof het doodvonnis van Akbari nadat het was gebaseerd op “gedocumenteerd bewijs”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *