(CNN) Iran heeft zaterdag de executie aangekondigd van Ali Reza Akbari, een Brits-Iraans staatsburger en voormalig Iraans ambtenaar, volgens de krant Mizan, die banden heeft met de Iraanse rechterlijke macht.

De aankondiging van het doodvonnis tegen Akbari kwam slechts enkele dagen nadat hij op 11 januari was veroordeeld wegens spionage voor het Verenigd Koninkrijk.

Volgens de verklaringen die in de krant Mizan zijn gepubliceerd, is Akbari woensdag gearresteerd “enige tijd geleden op beschuldiging van spionage voor dit land, op basis hiervan en nadat de aanklacht tegen de verdachten was ingediend, werd het dossier doorgestuurd naar de rechtbank en zittingen werden gehouden in aanwezigheid van de advocaat van de beklaagde en op basis van geldige documenten in het dossier.” Deze persoon is ter dood veroordeeld wegens spionage voor het Verenigd Koninkrijk.”

Het is belangrijk op te merken dat Akbari eerder diende als plaatsvervangend minister van Defensie van Iran en hoofd van het Strategic Research Institute, en ook als lid van de militaire organisatie die de resolutie van de Verenigde Naties implementeerde die een einde maakte aan de oorlog tussen Iran en Irak, volgens Irans pro- hervormingsdagblad Al-Sharq.

De BBC meldde dat Akbari in 2019 werd gearresteerd en diende onder de Iraanse president Mohammad Khatami, een reformist die in functie was van 1997 tot 2005.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *