Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Manchester City-coach Pep Guardiola veroorzaakte een storm met zijn uitspraak na het einde van de wedstrijd van het team met Manchester United, toen hij zei: “Ik geef niets om de Engelse titel.”

“Citysens” verloren van hun buren “Rode Duivels” in de derby van Manchester met twee tegen één in de 20e ronde van de Premier League.

En de Spaanse coach sprak na de wedstrijd met de Britse zender “BT Sport” en zei: “We speelden heel goed, Manchester United, ze vormen een ongelooflijke bedreiging bij hun transfers, en ik feliciteer het team, ze rennen achter ons aan en straffen ons in de overgangsfase”, schrijft hij op de pagina van “Euro Sport”.

Guardiola voegde eraan toe: “Rashford stond buitenspel. Ik belemmerde onze keeper en belemmerde het hart van onze verdediging. Regel is regel, maar ik weet hoe ik moet spelen.”

Hij vervolgde: “De tweede helft was echt goed, we misten een beetje vooruit, we braken een beetje weg, maar we speelden een geweldige wedstrijd.”

Guardiola concludeerde: “Ik geef niet om de Premier League of de Carabao Cup (League Cup), we kunnen ze niet winnen, we hebben veel gewonnen, dus het is geen probleem.”

Na de verloren derby in Manchester bevroor het saldo van “Citizens” op 39 punten op de tweede plaats, 5 punten achter Arsenal, de koploper van de Engelse Premier League dit seizoen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *